Frederikshavn

En dag som kræmmer

Fra 40 stande blev der lørdag solgt masser af brugt legetøj

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

9-årige Cecilie Marie Hornbæk brugte lørdagen til at sælge ud af noget af det brugte legetøj. Det helt store mål er at få penge nok til at købe et fjernsyn til værelset.

FREDERIKSHAVN:Omgivet af farvestrålende legetøj har 9-årige Cecilie Marie Hornbæk lørdag taget plads i butikken på hjørnet af Danmarksgade og Tordenskjoldsgade - også kendt som det tidligere Tøj & Sko.

Sammen med 40 andre børn sælger hun ud af sit private overskudslager.

- Jeg læste i avisen, at det var her, og så ville jeg gerne sælge noget. Jeg er ved at blive lidt for gammel til noget af legetøjet, forklarer hun.

Cecilie Marie Hornbæk indrømmer gerne, at det kan være svært at tage afsked med det gamle legetøj.

- Noget af det kunne jeg godt have leget lidt mere med, lyder det lidt forlegent.

Men målet i horisonten gør heldigvis det hele lidt lettere.

- Jeg sparer op til et fjernsyn til mit værelse, for så kan jeg se tv, inden jeg skal til at sove, siger hun med et stort smil.

Cirka 1000 kroner mangler Cecilie Marie Hornbæk, inden hun har råd til at opfylde tv-drømmen. Så meget regner hun dog ikke med at få ind via lørdagens indsats.

Til gengæld synes hun, at det er sjovt - for en enkelt dags skyld - at have sin egen lille ”butik”.

Handels- og virksomhedsforeningen FREDERIK står bag lørdagens børnekræmmermarked - og handelschef Dan Kobberup er tilfreds med begivenheden.

- Der er fin opbakning til det her, for med de 40 kræmmere er der faktisk fuldt hus.

- Det her er et forsøg på at lave en hyggelig vinterferieaktivitet, som er lidt anderledes end eksempelvis at leje en hoppeborg. Forhåbentlig trækker børnene så nogle forældre med ud og handle.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.