Dronninglund

En drøm bliver til virkelighed

To veninder bag kreativt værksted

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Der er allerede godt gang i kurserne på det kreative værksted på Ørsøvej nord for Dronninglund.

DRONNINGLUND:Gennem flere år har zoneterapeut Jane Munch Jørgensen drevet sin klinik med zoneterapi, massage m.m. i hjemmet på Ørsøvej, men i alle årene har hun haft en drøm, og den er hun nu i færd med at føre ud i livet.

- Vi har en gammel stald, og den har jeg gennem mange år drømt om at omdanne til et kreative værksted, fortæller hun.

- Det samme har min veninde, Susanne Kovsholt. Vi har tit snakket om det, men i januar begyndte vi så at føre drømmen ud i virkeligheden. Vi gik i gang med at renovere stalden. Det har været et stort arbejde, men nu er vi stort set færdige indvendigt. Vi mangler bare at kalke og male udvendigt, men det kommer, fastslår hun.

De to veninder arbejder med glas, smykker og makemake. Sidstnævnte er beton forstærket med glasfiber, og af dette materiale kan man lave figurer og skulpturer.

- Det er så stærkt, at det sagtens kan stå ude hele året, fortæller Jane Jørgensen, der arbejder med dette materiale, mens Susanne Kovsholt laver smykker. Sammen laver de glaskunst.

I den ene side af stalden er der indrettet et lille galleri, hvor deres værker er udstillet, og i den anden side er der indrette værksted.

- Her arbejder vi selv, men det er også her, vi afholder kurser. Vi vil ligeledes gerne afholde venindeaftener eller lignende. I øjeblikket har vi en del kursister, men vi regner med, at der kommer flere, når vi starter den 30. maj, siger Jane Jørgensen

Der vil være åbent hver lørdag formiddag og hver torsdag mellem kl. 16 og 21 i deres kreative værksted, som de kalder ’Lille Fælden Glas’.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.