En drøm gik i opfyldelse

Forfatter skriver to timer hver dag

Privatfoto

Privatfoto

BRØNDERSLEV:Det var en rigtig god aften i salen på Brønderslev Bibliotek, da den populære forfatter Anne-Cathrine Riebnitzsky var på besøg. De 55 ivrige tilhørere hørte forfatteren fortælle om sit eget liv, og den barske barndom, hun også bruger som inspiration i sine bøger.

Anne Cathrine-Riebnitzsky er lige fyldt 40 år, og hun røbede, at hun altid har drømt om at blive forfatter. Under sit ophold i Afghanistan bukkede hun under for stress på grund af det store arbejdspres, og tilbage i Danmark aftalte hun med sin psykolog, at hun måtte skrive to timer om dagen – det har hun gjort lige siden.

Anne Cathrines barndom var stærkt præget af omsorgssvigt, og hendes mor forsøgte selvmord utallige gange, dog uden held. Der var ingen, der tog hånd om Anne Cathrine og hendes bror, men begge har klaret sig godt. Anne Cathrine Riebnitzsky mener selv, at det skyldes en god begavelse, hendes tro og at hun selv valgte at gå til psykolog, da hun flyttede hjemmefra. Det var først som 18-årig, at Anne Cathrine opdagede, at hendes familie og opvækst var anderledes, og at andre mødre ikke græd hver dag.

- Det var en rigtig god aften på biblioteket, og et møde med en engageret og dygtig fortæller. Der var stor spørgelyst fra salen, og det glædede alle, at Anne Cathrine Riebnitzsky er i gang med en ny bog, fortæller bibliotekar Jytte Albrektsen.

Bog & Ide var også mødt op og solgte bøger, som Anne Cathrine Riebnitzsky signerede.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden