En fælles sag

Uden frivilligt arbejde er det umuligt at drive en klub

Esben Heine
Helle Christensen: - Vigtigt at alle tager en tørn i golfklub. Foto: Henrik Louis
Dronninglund 28. februar 2013 10:02

DRONNINGLUND: - Der er brug for en masse frivillige kræfter for at drive en klub som Dronninglund Golfklub. Det slog formanden, Helle Christensen, fast på generalforsamlingen.

Hun gik så vidt at sige, at en klub ikke kan drives uden frivillige kræfter.

Ønskerne er mange, men de skal tilpasses den økonomi, der er til rådighed.

Planerne om en overdækning af driving range (udslagsbanen) skulle have været gennemført i fjor, men gennemføres først i år.

Dronninglundlund Golfklub venter sig meget af Jyske Ås-projektet, hvor omkring 100 virksomheder er med.

- Vi tror, at vi kan være med til at trække mange turister til. Dronninglund Golfklub er én af de seks søjler i projektet.

Real Dania har bevilget 3 mio. kr. til Jyske Ås-projektet.

Dronninglund Golfklub har søgt om penge til et specielt projekt omkring Driving Range.

Økonomien betyder også, at der kun vil være to fuldtids-ansatte – en greenkeeper og en greenkeeper-elev. I højsæsonen trækkes på deltidsansatte på banen.

- Vi er nødt til at spare på lønningerne, sagde Helle Christensen.

Fra forsamlingen var der spørgsmål til klubbens gæld. Helle Christensen oplyste, at klubben har lovet Dronninglund Sparekasse at nedbringe gælden.

- Vi har fået en fantastisk goodwill af Dronninglund Sparekasse og af baneejer Morten Jensen. Uden denne goodwill, er det tvivlsomt, om klubben kunne eksistere.

Helle Christensen fortæller, at klubben hele tiden har øje på økonomien.

For at skabe en hurtigere beslutningsproces, er der indført et hurtigtarbejdende forretningsudvalg, der med kort varsel kan træde sammen. Selv om klubben er tynget af en stram økonomi, er der også plads til visioner.

- Vores mål er en tredje sløjfe, om end det er uvist, hvor langt ude i horisonten, det ønske kan realiseres, siger Helle Christensen.

Klubben satte sig i fjor det mål at få 125 medlemmer. Det var ambitiøst, men faktisk kom der 124 ny medlemmer. Klubben tæller ca. 750 medlemmer inden for forskellige kategorier.

Generalforsamlingen godkendte et forslag om at forhøje de fleste kontingenter med 100 kr. Dette forslag kom fra forsamlingen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...