En frossen succes

Dagrofa S-Engros har succes og udvider for at efterkomme efterspørgslen

Dagrofa S-Engros i Aalborg udvider deres frostafdeling med 10 procent - kunderne er vilde med frost og vil have mere. 
Foto: Henrik Bo

Dagrofa S-Engros i Aalborg udvider deres frostafdeling med 10 procent - kunderne er vilde med frost og vil have mere. Foto: Henrik Bo

Frostvarer er blevet et hit hos kunderne. Det er i hvert fald oplevelsen hos Dagrofa S-Engros i Aalborg, der nu tager konsekvensen af succesen og udvider deres frostrum med 10 procent. - Det er vi lidt stolte af, fortæller butikschef Thomas Christensen, der står i front for succesen. Fundamentet til det nye frostlager er allerede gravet ud, og væggene er klar til at blive rejst i det, der skal blive engrosbutikkens nye 300 kvadratmeter store højlager frostrum. Forventer øget omsætning Butikken omsætter årligt for 110 millioner kroner eksklusiv moms, og forventningen er, at udvidelsen kan skabe en yderligere omsætning på 15 procent. - Salget af frostvarer er stigende, fordi vi får flere fastfood- og cateringkunder. Samtidig køber kunderne mere hos os, og det er typisk frostvarer, der fyldes på vognen. Det nye højlager frostrum vil have brede gangarealer, og det er muligt at tage vognen med ind, hvilket er en stor hjælp for vores kunder, siger Thomas Christensen forventningsfuldt. Dagrofa S-Engros Aalborgs kunder tæller blandt andet pizzeriaer, restauranter, kantiner og diner transportable.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.