Trafikulykker

En helt fantastisk tur

Cowboy fra Gug har fået mod på flere pladeindspilninger

Thork­ild Jen­sen ejer nu en af de al­ler­sid­ste ind­spil­nin­ger med coun­try-le­gen­den Bil­ly Walker. Han mis­te­de nem­lig li­vet ved en tra­fik­ulyk­ke sid­ste søn­dag, men in­den da nå­ede han hel­dig­vis at med­vir­ke på pla­den med Su­san­ne Lana.
- Det var en stor op­le­vel­se at møde ham. Og der­for blev jeg selv­føl­ge­lig også me­get på­vir­ket, da jeg hør­te, han var død, for­tæl­ler Thork­ild,.

Thork­ild Jen­sen ejer nu en af de al­ler­sid­ste ind­spil­nin­ger med coun­try-le­gen­den Bil­ly Walker. Han mis­te­de nem­lig li­vet ved en tra­fik­ulyk­ke sid­ste søn­dag, men in­den da nå­ede han hel­dig­vis at med­vir­ke på pla­den med Su­san­ne Lana. - Det var en stor op­le­vel­se at møde ham. Og der­for blev jeg selv­føl­ge­lig også me­get på­vir­ket, da jeg hør­te, han var død, for­tæl­ler Thork­ild,.

GUG:Selvom programmet var lidt hårdt, har den gamle cowboy fra Gug - alias Thorkild Jensen - ikke mistet lysten til at forsøge sig med flere pladeproduktioner. Han er netop vendt hjem fra Nashville, hvor han indspillede en plade sammen med Susanne Lana. Og turen var både begivenhedsrig og inspirerende. - Alle de aftaler, jeg havde lavet hjemmefra, holdt heldigvis, fortæller han. Thorkild Jensen har været fan af Susanne Lana, siden han var en stor knægt. Og derfor var det lidt af en drøm, der gik i opfyldelse, da hun for godt et år siden sagde ja til at tage med ham til countrymusikkens hovedstad for at indspille en ny cd. Pladen præsenteres ved et stort arrangement på Dyrehavsbakken på tirsdag, og Thorkil er selv ret glad for resultatet. - Siden vi kom hjem, er der desværre sket det, at Billy Walker, som synger duet med Susanne Lana på et af numrene, er blevet dræbt i trafikken. Så nu ejer vi rent faktisk den sidste indspilning, han nogensinde, har lavet, forklarer han. Thorkild Jensen har tidligere arbejdet som radiovært, og det er blandt andet via det job, han har lært mange af de berømte country-musikere at kende. - Susanne Lana tog det hel i stiv arm. Hun fik desværre lidt problemer med stemmen, fordi der er så meget pollen i luften derovre. Men indspilningerne gik godt, og derfor hun fik også stor ros fra studiemusikerne og andre, som hørte hende synge, fortæller han. Og mens Lana måtte aflyse to planlagte koncerter, brugte Thorkild selv sin sparsomme firtid på at drøne rundt og samle nye indtryk og inspiration. - Nashville er en fantastisk by. Der er musik alle steder, og selv på de mest ydmyge scener, der ligner noget, som er blevet kørt over med en bulldozer, kan du høre professionelle musikere, der spiller, så englene synger, forklarer han. Hillside House har allerede fået henvendelser fra flere, som gerne vil trække på Thorkilds erfaringer. Men selvom han bestemt har mod på flere produktioner, vil han gerne lige se, hvordan projektet med Susanne Lana spænder af først. - Det har været en rigtig god og positiv oplevelse, og derfor har vi selvfølgelig også talt om at lave en opfølger, røber han.