Højen

En ildsjæl stopper

Musikforsyning skal finde fire nye bestyrelsesmedlemmer.

Karsten Højen har i godt et år hjulpet Brovst Musikforsyning med bl.a. opgaverne booking og markedsføring. Ved årsskiftet siger han stop, og det gør fire bestyrelsesmedlemmer også. 
Arkivfoto: Diana Holm

Karsten Højen har i godt et år hjulpet Brovst Musikforsyning med bl.a. opgaverne booking og markedsføring. Ved årsskiftet siger han stop, og det gør fire bestyrelsesmedlemmer også. Arkivfoto: Diana Holm

Brovst Musikforsyning skal finde minimum fire nye bestyrelsesmedlemmer, når der holdes årsmøde lørdag 12. november på Skovsgård Hotel. Mødet holdes inden aftenens koncert med kenyanske Makadem & The Afro Cuban Experience. - De nye medlemmer skal deltage i inderkredsen omkring koncertarrangementerne på bl.a. Skovsgård Hotel, forklarer Karsten Højen. Han har i godt halvandet år udenfor bestyrelsen gjort en særlig stor indsats for musikforsyningen. - Jeg var med til at stifte foreningen for cirka 15 år siden, men valgte at stoppe for fem-seks år siden, da det var muligt at finde en afløser. Da foreningen på grund af sygdom mistede sin booker i efteråret 2010, blev jeg spurgt, om jeg ville komme tilbage. Jeg lovede at hjælpe i et år, så man fik bedre tid til at finde en ny booker. Det er den periode, der udløber sidst på året, fortæller Karsten Højen. - Forårsprogrammet for 2012 er planlagt, inden jeg forlader posten, lover Karsten Højen. De fire medlemmer, der har valgt at forlade bestyrelsen er Hanne Larsen, Liane Lysgaard, Rasmus Højen og Helle Lysgaard Søgaard, fortæller Flemming Christiansen, formand i Brovst Musikforsynings Venner - et udvalg under musikforsyningen. - Vi taler med et par mulige kandidater til de ledige poster, men intet er på plads, forklarer Flemming Christiansen. - Musikforsyningen har hidtil kørt som en stor bestyrelse uden formand. Måske skal vi ændre dette. Og måske skal vi lade vennekredsen indtræde i de ledige bestyrelsesposter. Brovst Musikforsyning støttes af bl.a. Jammerbugt Kommune og Statens Kunststyrelse og arrangerer normalt 30 professionelle koncerter årligt.