En juleklassiker får nyt liv

Peter Schaufuss Balletten opfører juleklassikeren 'Nøddeknækkeren' i Aalborghallen fredag den 9. december. Foto: Camilla Gammelgaard Johansen
1. december 2016 09:55

Klassikeren Nøddeknækkeren indtager scenen i Aalborghallen fredag 9. december.

Det kendte juleeventyr om pigen Clara og den levende nøddeknækker kommer i ny opsætning med 20 internationale dansere og musikere fra London West End.

Nøddeknækkeren har været på juleprogrammet hos Aalborg Kongres & Kultur Center i mange sæsoner, og denne gang er det Peter Schaufuss Balletten, som præsenterer en ny opsætning, der er frit baseret på Hoffmans legendariske historie og Tjajkovskijs originale musik. Som en integreret del af forestillingen vil der være livemusik fra The Ben Holder Quartet.

Ballettens kapelmester Ben Holder er til hverdag at finde ved de store scener i London. Her har han tidligere dirigeret musikken til den prisnominerede udgave af musicalen Sweeney Todd. Ballettens designer Ben Rogers er også en mand, der har sin faste gang i den engelske teaterverden.

Rogers og Holder arbejdede sammen på balletten The King, og sidste år var det Ben Rogers, der sørgede for julestemningen til Peter Schaufuss’ opsætning af Nøddebo Præstegård.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...