En kamp på ord

Håndboldstjernerne Rikke Nielsen og Lars Christiansen underholdte 220 publikummer

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

Med 220 publikummer til foredraget torsdag aften med Rikke Nielsen og Lars Christiansen, betegner FIF Håndbold det som en succes.

Rikke Nielsen var for en stund tilbage på sin gamle hjemmebane, hvor hun hele hendes ungdom har brugt masser af timer, og med den tidligere landsholdsstjerne fra herrelandsholdet, Lars Christiansen ved sin side, var det to meget oplagte foredragsholdere, der besøgte Idrætscenter Jammerbugt.

Til at styre slagets gang var der fra København hentet studievært fra DR Sporten, Tina Müller, som styrede de to snakkelystne spillere og stillede skarpe og direkte spørgsmål.

Rikke Nielsen kom blandt andet ind på sin kræftsygdom, hendes datter Magda med Downs Syndrom og hendes tid som den ”Robuste landsholdspiller” som landstræner Jan Pytlick kaldte hende.

Lars Christiansen fortalte om sin karriere i Flensburg Handewitt, hvor han spillede i 14 år samt han kom ind på den periode, hvor han havde stor angst for at dø.

Sluttelig var det masser af spørgsmål fra publikum, hvor de to bedste spørgsmål blev belønnet med en af Rikke eller Lars’ bøger.

- Dette arrangement var endnu et bevis på at vi gerne kan skille os ud og være innovative og tør lave ting, som andre ikke gør, siger Mogens Bay fra FIF.

Klubbens hovedsponsor - Jutlander Bank - mødte til arrangementet med afdelingsdirektør Henrik Jensen i spidsen. Han medbragte en check på 5000 kroner som støtte til initiativet.

pd

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.