- En kamp som alle andre

Onsdag aften havde MTH besøg af KIF-Koldings stjerner, men det duperede ikke de blåblusede synderligt

Morten Balling blev topscorer med otte mål, da MTH fik besøg af KIF-Kolding onsdag aften. Foto: Peter Mørk <i>Foto: Peter Mørk</i>

Morten Balling blev topscorer med otte mål, da MTH fik besøg af KIF-Kolding onsdag aften. Foto: Peter Mørk Foto: Peter Mørk

THISTED:Onsdag aften var stemningen i Thy Hallen på sit højeste, da KIF-Kolding gæstede byen, og hvor de efter en spændende og livlig kamp slog Mors-Thy 28-23.

Men gæsterne, der tæller indtil flere landsholdsspillere, kom ingenlunde let til sejren, selvom de var store forhåndsfavoritter.

Mors-Thy bed nemlig markant fra sig, og lod sig ikke kue af gæsterne, men pressede hele tiden på.

En af de større oplevelser onsdag aften var Morten Balling, som blev kampens topscorer med otte mål. Grundet en småskadet Marcus Mørk, spillede han hele kampen som venstre back.

En kamp som alle andre

- Dengang vi lige var rykket op i ligaen, tænkte jeg mere over det, når vi mødte de store profiler. Men nu er det en kamp som alle andre. Selvfølgelig var der mere tryk på tilskuerne, og der var en fed stemning i hallen, siger han om opgøret.

Mors-Thy var især dygtige i kontrafaserne, og skulle da også spille på både hurtig og finurlighed mod de fysisk store modstandere.

Og det er noget spillerne kan tage med videre.

- Vi skal udnytte den hurtighed, og blive ved med at løbe de gode kontraer. De næste kampe i programmet er mod hold, der ligger nogenlunde som os i tabellen. Her gælder det om at udnytte ovennævnte, men i bund og grund holde fokus på de ting vi selv kan påvirke, forklarer Morten Balling.

Endnu en tv-kamp i vente

Onsdag aftens kamp blev live-transmitteret af TV2-Sport. For et par år siden ville det have haft betydning for klubbens økonomi, men sådan er det ikke længere.

- Alle ligaklubber er medlem af divisionsforeningen, og de bestemmer, hvad vi får. Alle klubber får det samme i tv-penge nu, så der er ingen direkte økonomisk gevinst ved at få flere eller færre tv-kampe, forklarer administrerende direktør i Mors-Thy Håndbold, Gunnar Bruhn Simonsen.

Klubber modtager årligt 100.000 kroner i tv-penge og dertil 10.000 kroner i sponsorbeløb af Pava.

- Men tv-kampe giver til gengæld god eksponering af spillere og sponsorer, så selvfølgelig får vi stadig noget ud af dem, uddyber direktøren.

Onsdag 19. december kan MTH igen opleves på tv, da returopgøret mod KIF-Kolding ligeledes sendes på TV2-Sport.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.