Bedsted

En klipning- og en god snak

Frank Jensen har drøftet Bedsted og verdenssituationen i mere end 40 år

8
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Marianne Skaarup bor i Koldby, men hun er født i Bedsted, og hun tager derfor gerne "hjem" til Frank for at få ordnet håret.

Kunderne i Frank Jensens frisørsalon er trofaste. En af kunderne mente, han var kommet fast hos Frisør Frank siden 1976 - og ikke havde fået ordnet håret hos andre frisører en eneste gang. I frisørstolen, med crepepapir om halsen og et stort sort klæde til at tage det afklippede hår, er kunderne klar til at få ordnet håret og tage en god snak om livet i Bedsted og i verden. Intet er for stort og slet intet er for småt. - Det gør ikke noget, det er løgn - bare det er nyt, siger Frank med et stort varmt smil. Frank klipper og snakker med stor selvfølgelighed. Han ved præcis, hvordan kunderne vil klippes - og han skal da også have besked, hvis der skal laves om. Frank, der er født i 1945, kom i lære hos frisørmester Ove Skovsted i Thylandsgade i Bedsted i 1959. Læs mere i Thisted Dagblad søndag