Mygdal

En ko måtte aflives under brand

Stald på kvægejendom ved Mygdal blev beskadiget, da der gik ild i noget halm

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Jan H. Pedersen

MYGDAL:Der skete en del skader på en staldbygning, og en enkelt ko måtte aflives, da der mandag aften udbrød brand på en kvægejendom på Klodskevej ved Mygdal ved Hjørring.

- Der var gået ild i noget halm, der bliver brugt til strøelse. Branden var mest udenfor, men den fik fat i porten til stalden, der brændte igennem og derfra bredte den sig også ind i stalden, fortæller indsatsleder Jesper Ludvigsen fra Nordjyllands Beredskab i Hjørring Kommune.

Den ene ko, der måtte aflives, var ude af stand til at rejse sig og følge med de andre, da dyrene blev sluppet ud af stalden for at komme væk fra flammerne og røgen, og endte altså med at måtte lade livet. Resten af dyrene blev lukket over i en anden stald eller simpelthen bare ledt ud i det fri.

Jesper Ludvigsen anslår, at ilden havde fat i omkring en femtedel af stalden, hvor taget også blev svært beskadiget af flammerne. Uheldigvis stod der en del maskineri i den ende af stalden, som ilden havde fat i, som også blev beskadiget.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.