Thisted

En kold sæsonstart for mc’erne

193 var til start på havnen, mens andre kørte direkte til klubhuset på Hundborgvej for at dyrke det sociale

9
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Esben Kaagard var ude at lufte sin gamle BMW Ural. Stykket sammen af tyske og russiske stumper. For russerne spionerede på BMW og skabte deres eget kopimærke. Og køber man stumper til Ural-motorcykler, er de såmænd i dag fremstillet af BMW. Den originale maskine med sidevogn er i øvrigt fra 1940. Foto: Ole Iversen

THISTED:Koldt havde det været at køre til Thisted for de omkring 200 deltagere i mc’ernes sæsonstart fra Thisted Havn. Den afvikles altid skærtorsdag, uanset om denne falder sidst i marts eller sidst i april.

Solen stod dog højt over havneområdet denne anden dag i april, og udover medlemmer af den arrangerende klub, MC Stompers, var der deltagere fra omegnens klubber, ja, der var faktisk deltagere helt fra Viborg, fortalte Annie Christensen - måske bedre kendt som Skrannie, der er en af de aktive medlemmer og gift med klubbens formand gennem de seneste mange år, Steen Christensen.

- Jeg stod ved rundkørslen og talte 193 deltagere, lød det Skrannie.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.