En koncert med fremtidens drømme

Privatfoto

Privatfoto

Mød den dygtige trio Bo Stief, Mads Nørgaard og Mads Dyrst i en december koncert i Kunstsalen på Vrå Højskole

To bassister og en guitarist i et band, der er inspireret af så forskellige sangskrivere som Miles Davis, Jimi Hendrix og Carl Nielsen. Det er, hvad publikum kan glæde sig til, når Bo Stief, Mads Nørgaard og Mads Dyrst onsdag den 7. december gæster Vrå Højskole med en koncert, de selv kalder fremtidens drømme. Trioen beskriver deres musik på følgende måde:

"Vi satser på en helt speciel samtale i musik indbyrdes - og med publikum. Musik og stemning og kontakt med publikum står forrest."

Musikerne spiller et frit, collageagtigt soundtrac. Inspirationen er nu og her i 2016 med respekt for fortidens musik. Trioen presser deres musikalitet til det yderste og finder nye lyde og veje med bassen og guitaren som grundlyd.

Den verdenskendte bassist, komponist Bo Stief, spiller med sine unge supertalentfulde nye musikalske venner, guitaristen Mads Nørgaard og bassisten Mads Dyrst. Koncerten er baseret på at være vedkommende og til stede i øjeblikket, der hvor musikken finder sin mening og virkning. Musik skabt spontant lige nu, blandet med sange i originale tolkninger. Det er musik for alle.

Koncerten starter klokken 19:30 i Kunstsalen på Vrå Højskole. Entre 50,-

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.