Hjørring

En måned mere til at få klasserne på plads

Skoledistriktslederne får en måned mere til at få pulsespillet om klasserne på skolerne i Hjørring by til at gå op

Forældrene til de 505 børn på Holmegårdskolen må vente en måned mere på at få besked om klassedelingen. Foto: Kurt Bering

Forældrene til de 505 børn på Holmegårdskolen må vente en måned mere på at få besked om klassedelingen. Foto: Kurt Bering

HJØRRING:Undervisningsforvaltningen på Hjørring Kommune udsætter beslutningen om klassedannelsen på Hjørring byskoler i en måned.

Alle forældrene i de to skoledistrikter i Hjørring by fik torsdag formiddag orientering om udsættelsen.

Tidligere har forældrene fået lovning på, at senest 1. maj ville klassedelingen være på plads. Det var planlagt, at forældrene skulle have besked på mandag, men en henvendelse fra skolebestyrelserne i Hjørring by tirsdag aften fik i løbet af onsdagen forvaltningen til at skifte holdning.

- Vi har valgt at følge forældrenes ønsker med fokus på børnene og kvaliteten, siger konstitueret skole- og dagtilbudschef Kari Rune Jakobsen.

- Ledelserne og forvaltningen har gjort alt, hvad de kunne, men i bestyrelserne mener vi, at der blev planlagt på et for spinkelt grundlag, lyder det fra Anneke Lyngholm, medlem af koordinationsudvalget på Nordvestskolen i Hjørring by.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.