Hjørring

En munter og hjælpende hånd

KFUM Spejderne i Vrå er klar

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Malere på rad og række. Privatfoto.

VRÅ:Når foråret bryder frem, og solen sørger for at alle de ufærdige gøremål bliver synlige, kan husejeren nemt fortvivle. Men KFUM spejderne i Vrå vil gerne gøre en indsats mod, at det sker.

- Hvis der er noget, der trænger, så lad os hjælpe jer, så kan I til gengæld hjælpe spejderne. Vi har nemlig brug for at skaffe lidt penge til vores sommerlejr i Norge, siger senior spejder Mikkel Gårdbo, Vrå.

- Unge fra KFUM spejderne står til rådighed de fleste weekender for opgaver som kan være alt, lige fra havearbejde til hjælp med den moderne teknologi. Uanset hvilken opgave, der bliver stillet, er prisen altid rimelig, understreger han.

Husejer Eva Larsen, Vrå fortæller, at da hun en forårsdag kiggede ud på gårdspladsen, tænkte hun: ”åh nej, vi har bare ikke tid til det, vi skal nå. Og så er der også det vi ikke nåede sidste år, det har vi endnu mindre tid til. Og så var der vist også noget fra to år siden...”

- Så vi kontaktede KFUM spejderne. Og hvem ville have troet at for blot tusind kroner, ville de stille op med 10 stærke og friske unge mennesker, der malede alle havestolene og havebordet, som vi nok ikke kunne nå i år. De ville også male tre store bygninger med tjære. Og ikke mindst, at de ville smile og grine det meste af tiden de arbejdede. Det var en super dag i solskin, fyldt med masser af godt humør, arbejdsglæde og vittigheder, lyder det fra en glad Eva Larsen.

Arbejdet tog fra kl. 9 til 16, med en lækker frokost serveret af værterne.

- Og ham H.C., han kan kante plæne. Vi bruger ikke hans rigtige navn, hvis nu hans far skulle læse det her og finde ud af, at han var god til sådan noget. Vi kan i hvert fald anbefale, at hvis der noget, der trænger, så kan man hjælpe spejderne ved at lade dem hjælpe sig, og det er ikke kedeligt, slutter Eva Larsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.