EN nem og LÆKKER MUSLINGERET

Dyr 12. august 2007 06:00

Selvom det naturligvis er en fordel at have været på muslingekogeskole, så er det ikke et must for at lave en let og lækker muslingeret. Det garanterer Jimmi Petersen, der er indehaver af Café Kunst og Restaurant Christiansminde. Han har stillet denne opskrift til rådighed for NORDJYSKE Stiftstidendes læsere. Så er det bare med at komme i gang. Velbekomme Christianmindes dampede muslinger i fennikel-hvidløgssauce (2 pers.) Halvandet kilo blåmuslinger En halv fennikel i små tern 2 fed hvidløg i grove stykker 1 gulerod i tern 2 forårsløg i skiver En halv rød peberfrugt i tern 1 dl fløde 1 dl hvidvin salt og peber lidt olie Brug en god stor gryde – gerne en wok – med låg. Fremgangsmåde: Olien varmes og hvidløg, fennikel, peberfrugt, gulerod og forårsløg sauteres af. De rensede muslinger lægges i – hvidvin og fløde tilsættes. Dampes under låg i ca. 7–8 minutter - til de er åbne. Suppen afrundes med lidt koldt smør (piskes i) inden servering Serveres straks – gerne med groft brød og salat. Husk at spise suppen.

Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...