- En ønskestart

Julian Jakobsen glæder sig over kvaliteten i Aalborg Pirates

Søren Olsson
Julian Jakobsen kalder det en ønskestart i Aalborg Pirates. Foto: Nicolas Cho Meier
Sport 18. september 2016 07:23 - Opdateret 18. september 2016 07:55

AALBORG: Aalborg Pirates er med blandt de sidste fire hold i Metal Cuppen, efter holdet lørdag aften ekspederede de forsvarende danske mestre fra Esbjerg ud af turneringen med sammenlagt 5-3. Dermed har holdet slået både mestrene og sidste sæsons pokalvindere i de første to runder.

Den hjemvendte forward Julian Jakobsen, der også kom på tavlen i sejren på 4-1 lørdag, glæder sig over starten i Aalborg,

- Man kunne vel nærmest ikke ønske sig en bedre start. Vi har taget rigtig godt imod den nye træners (Brandon Reid, red.) ideer og spilkoncept, og så har vi udviklet os meget hurtigt, siger han.

- Set over to kampe mod Esbjerg synes jeg faktisk, at vi har været det bedste hold. Stor cadeau til Esbjerg for mesterskabet sidste år, men vi vil gerne måle os med de bedste hold, og nu har vi i testkampene og pokalkampene besejret Frederikshavn, SønderjyskE, Odense og Esbjerg, og det er fire af de hold, som man regner med ender i toppen.

En af de store hele i lørdagen sejr, keeperen Ronan Quemener, får også rosende ord med på vejen, efter målmanden viste den ene imponerende redning efter den anden, da piraterne var i undertal i fem minutter på grund af en matchstraf til Bryce Reddick.

- Det er en fornuftig ung mand, vi har fået der fra Frankrig. Jeg ved ikke, om han står og tænker, at det er croissanter, der kommer flyvende imod ham, men han får i hvert fald fat i det hele, griner Julian Jakobsen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...