En person dræbt ved påkørsel i Rødovre

Vestegnens Politi oplyser, at en person er blevet påkørt og dræbt i en ulykke øst for Rødovre Station.

28. november 2014 18:35 - Opdateret 28. november 2014 18:37

En person er blevet påkørt af et tog og dræbt øst for Rødovre Station fredag aften. Det oplyser Vestegnens Politi til Ritzau.

- Vi har ikke så meget endnu, men undersøger stadig derude. Indtil videre tyder det på, at en person er blevet påkørt, og at der ikke er andre tilskadekomne, siger vagthavende Henrik Andreasen til Ritzau.

Ulykken skete omkring klokken 16.30 øst for stationen. S-togsdriften og togdriften generelt fra stationen blev efterfølgende indstillet, men er i gang igen.

Rødovre Station ligger på linjen mellem Høje Taastrup og Københavns Hovedbanegård, og togtrafikken fra Københavns Hovedbanegård er derfor forsinket i hele landet.

DSB skriver, at passagerer må regne med op til 45 minutter forsinkelse. Man kan ifølge DSB søge erstatning, hvis man bliver forsinket med mere end 30 minutter.

Politiet har ikke endeligt identificeret ofret, men fortæller, at det er en kvinde, der lidt øst for stationen er blevet påkørt.

Der ser ifølge vagthavende ved Vestegnens Politi, Henrik Andreasen, ikke ud til at være nogen kriminel handling bag. Der er formentlig tale om et selvmord.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...