En rigtig nisse på biblioteket

Hans Henrik Rasmussen
Et rigtigt juleeventyr med masser af julehygge, kan opleves på Mariagerfjord Bibliotekerne i både Hadsund, Mariager, Hobro og Arden. Foto: Privat.
14. november 2016 11:01 - Opdateret 18. november 2016 08:42

Fredag eftermiddag 9. december inviterer Biblioteket i Hadsund til en fin juleteaterforestilling med Det lille Verdens Teater som opfører stykket: "En rigtig nisse" på Mariagerfjord Bibliotekerne for de 3 til 8 årige.

Lis Pedersen fra Mariagerfjord Bibliotekerne siger om stykket: Ida er flyttet for sig selv og der er rod over det hele, nyt hus og fyldte kasser, der kun venter på at blive pakket ud. Så julen bliver sprunget over i år. Og pyt med det, for det bedste er, at fra nu af er der ingen andre, der skal bestemme, hverken om der skal holdes jul eller hvor tingene skal stå.

Og dog - i det nye hus bor en nisse - en RIGTIG nisse. Den elsker risengrød og er glad for, at der endelig er flyttet et menneske ind, så den igen kan få sin grød. Den leder, roder rundt i tingene, flytter kasser og i det hele taget rumsterer og pusler, som var der mus og rotter over alt. Men der er ingen grød. Så nu må den - med nisselist - få Ida til at lave grød og komme i julestemning. Nissetryllerier og forvekslinger får Ida til at indse, at man ikke bare sådan kan springe julen over.

Et rigtigt juleeventyr med masser af julehygge.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...