Frederikshavn

En særlig onsdag slutter på Paradiskaj

Open by Night arrangementerne den 4. juni er mangfoldige

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Det internationale marked flytter fra Kirkepladsen til Skandiatorv. Arkivfoto: Bent Bach

FREDERIKSHAVN:Open by Night arrangementerne breder sig ud over bymidten, når Paradiskajen for første gang siden flere bygninger blev fjernet, tages i brug. Det er således her det afsluttende ”godnat-og-tak-for-i-aften-fyrværkeri” fyres af.

Inden da har hele midtbyen med gågaden, torve, pladser og sidegader været overstrømmet af et eldorado af aktiviteter, udstillinger, biler, koncerter og masser af andre underholdningsformer.

I et par år har et stort internationalt omrejsende marked besøgt Frederikshavn. Det store markedscirkus kommer igen i år. Fra tirsdag til lørdag i denne uge - og altså også i forbindelse med Open by Night - er markedet i byen. I år kan man opleve markedsstemningen i Havnegade og på Skandiatorv. Det er også her Læsø Kur er.

Byens butikker har åbent helt til klokken 23, og de vil uden tvivl friste med flere gode slagtilbud.

- Open by Night denne aften er ubetinget FREDERIKs største økonomiske satsning. Med en udgift på mere end 70.000 kroner er det årets største arrangement, fortæller handelschef Dan Kobberup.

- Men vi synes også, at vi har rigtig meget at byde på - i hver eneste forretning og foran og ved siden af, lover han som repræsentant for handels- og virksomhedsforeningen.

I år har man valgt at køre med et amerikansk tema. Det udmønter sig blandt andet i udstilling af amerikanerbiler og Harley’er, flag og popcorn.

FREDERIK oplever, at flere og flere foreninger selv henvender sig for at få en stand denne aften - et eller andet sted i gågaden, og dermed blive en aktiv del af Open by Night konceptet.

- Desuden giver vi den store talentmasse blandt lokale musikere en chance. Det synes vi er vigtigt, understreger Dan Kobberup.

Blandt de lokale optrædende kan nævnes Kristina Schiemann og Lars Tversted, Amalie Thørholm og Tordenskjoldgarden.

Det er ikke nyt, at Farm Fun deltager i arrangementet med dyr. Men som noget nyt optræder Jackband & Annette med kendte børnesange og sammen med børnene genopfriskes forskellige børnelege.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.