En selvbetjent succes

Det ubemandede bibliotek på Kig Ind i Nørager har nu fungeret uden problemer i et år

For et år siden blev det nye bibliotek i Nørager indviet. Et selvbetjent bibliotek i Rebild Kommune så for første gang dagens lys, og nu håber bibliotekschefen, at de tre andre biblioteker kan følge trop.Arkivfoto: Torben Hansen <i>Foto: Torben Hansen</i>

For et år siden blev det nye bibliotek i Nørager indviet. Et selvbetjent bibliotek i Rebild Kommune så for første gang dagens lys, og nu håber bibliotekschefen, at de tre andre biblioteker kan følge trop.Arkivfoto: Torben Hansen Foto: Torben Hansen

NØRAGER:Som det eneste bibliotek i Rebild Kommune har Nørager bibliotek i et år været et selvbetjent et af slagsen. I timerne fra 9-21, hvor biblioteket er ubemandet, kan registrerede lånere selv lukke sig ind med det gule sygesikringskort.

Alle bibliotekets faciliteter er til rådighed i den ubemandede åbningstid. Det eneste, det kræver af brugerne, er, at de er i stand til at bruge selvbetjeningsmaskinerne.

Med et bibliotek uden personale kunne man frygte, at ubudne gæster ville forsøge at gøre livet surt for de andre brugere. Det har dog ikke været tilfældet, skriver NORDJYSKE Stiftstidende.
- Vi har ikke haft ubehagelige oplevelser med hærværk eller indbrud, og det er selvfølgelig positivt. Borgerne har taget det nye tilbud til sig, og vores indtryk er, at de passer på biblioteket, når de kommer der, siger Lone Skov.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.