Aalborg

En sidste svingom

500 dansere til afdansningsbal i KFUM-Hallen

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Efter afdansningsballet fortsatte festen på danseskolen. Her blev de unge og de voksne delt op i hver deres sal, hvor festen for nogles vedkommende fortsatte natten lang.Foto: Claus Søndberg

AALBORG:Breakdance, showdance, standarddans og ballet. Der var noget for enhver smag, da Aalborgs største danseskole House of Dance i lørdags bød indenfor i KFUM-hallen til deres årlige afdansningsbal.

Godt 500 dansere indtog gulvet med vidt forskellige dansegenrer for at vise de mange fremmødte familiemedlemmer og publikummer, hvad de har lært i løbet af sæsonen.

- Det er helt klart et højdepunkt for alle eleverne, fordi de får mulighed for at vise forældre og bedsteforældre, hvad de kan, siger Jeanette Søndergaard, som sammen med sin mand Henrik Tøsbæk og et andet par ejer House of Dance.

Det er ottende år i streg, at danseskolen holder afdansningsbal i KFUM-Hallen, og indehaverne oplever stadig en stor interesse for dans. Det skifter dog meget, hvilken typen dans, der hitter fra sæson til sæson.

- Da vi åbnede for otte år siden, var Vild med Dans lige kommet frem, så der var pardans for voksne vildt populært. Da Michael Jackson døde, fik vi pludseligt en masse helt unge elever, som ville lære at danse ligesom ham, siger Jeanette Søndergaard.

Som noget nyt i denne sæson har danseskolen tilbudt undervisning i Club Dance, som henvender sig til unge, der gerne vil lære, hvordan de skal bevæge sig på diskotekerne i nattelivet.

- Det har været meget populært, og så vidt vi ved, er vi også de eneste, der tilbyder Club Dance i Aalborg, siger indehaveren.

Selvom afdansningsballet markerer sæsonafslutningen, fortsætter sæsonen dog to uger endnu. Fra uge 22 starter House of Dance deres forårsdans med helt nye hold og danse, og der er stadig åben for tilmelding.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.