Fødevarer

En smag af sommer

Med øjne på stilke fulgte børnene Inge Jacobs trylleri råvarer, der på minutter blev forvandlet til islækkerier.Foto: Peter Broen

Med øjne på stilke fulgte børnene Inge Jacobs trylleri råvarer, der på minutter blev forvandlet til islækkerier.Foto: Peter Broen

DYBVAD:De stod tæt klinet op mod hinanden, turister i alle aldre, der i går besøgte gården Sdr. Badskær ved Dybvad. For pladsen er kneben i gårdens eget ismejeri, hvor Inge Jacobs laver fløde- og sorbetis af garanteret frisk mælk og frugt. Sdr. Badskær har haft gårdbutik i et par år, men i sommer inviterer det hollandskfødte gårdejerepar også turister indenfor i deres lille "isfabrik". Interessen har været overvældende, fortæller Inge Jacobs, og hun overvejer at indføre betaling for gårdbesøgene, som i år er ganske gratis. Hos de yngste er et besøg på Sdr. Badskær en sikker succes. For der er smagsprøver bagefter. Og isen smager bare af mere.