En snegl på vejen...

Læsernes egne havebilleder

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Nu har jeg lige vandet dine tomater morfar, siger Malthe glædestrålende, knælende med et lille bæger, hvormed han har tømt spandens indhold nedover tomater og agurker i drivhuset.Foto: Mogens Ingemannsen, Brønderslev

- Det kan godt være, myrer er flittige – men denne snegl har sandelig også gjort en indsats! Hvad får dog en snegl til at kravle så højt op på et spinkelt strå – og hvor lang tid mon det egentligt har taget den? spørger Inger Kristensen i Hune, der dog ikke har fotograferet på sin egen magre jord, som hun kalder det. - Men i Picos de Europa – Nordspanien – da jeg var på ferie hos min datter – En meget lille detalje i et vidunderligt område med bjerge på op til 2600 m. Mogens Ingemannsen i Brønderslev har også fanget snegle med sit kamera. - Havesneglene var rigtig i vigør efter aftenens regnskyl, fortæller han. Vi vil gerne i sommerens løb vise alle de underlige, smukke, store, spøjse og prangende gevækster, der kommer af den nordjyske muld. Tag derfor kameraet med, når din solsikke bliver fire meter høj; dit græskar ligner en luftballon; din rose er smuk som en solnedgang og din gulerod opfordrer til frække tanker og send os billedet. Gerne med en forklaring om hvad, hvor og hvordan. Gevinster er der ingen af. Men fornøjelsen og muligheden for at prale i avisen overfor venner og naboer er vel heller ikke at foragte? Navn, telefonnummer, foto og en kort beskrivelse af motiv og sted sendes til: bogodt@nordjyske.dk Du kan naturligvis også benytte postvæsnet: NORDJYSKE Medier, BoGodt, Langagervej 1, Postboks 8000, 9220 Aalborg Ø Husk en frankeret svar- kuvert, hvis du vil have billedet retur.

Breaking
Kæmpe politiaktion i Aalborg Øst
Luk