Thisted

En sød indvielse

Søndag kunne museet for søde sager i Svankjær genåbne

14
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

BonBon Musset i Svankjær er nu genåbnet og ægteparret Müller var glade og rørte over de mange mennesker, som var mødt op til åbningen. Foto: Diana Holm

SVANKJÆR:Med masser af hjælp fra venner og familie, håndværkere og så alle andre, kunne ægteparret Müller genåbne deres museum for bolsjer og tilbehør og maskineri, som brændte i december sidste år.

- Ja, det er en form for Fugl Fønix, sagde Manfred Müller søndag, som både var åbningsdag og hans fødselsdag.

Borgmester Ulla Vestergaard (S) havde sagt ja til at klippe snoren og denne gang med en ægte bolsjesaks og så var der ellers gjort plads til gæster, familie og venner, som kunne se på de nye lokaler og indholdet.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst