EMNER

En sommer i blåt

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Clutch, kuverttaske eller håndtaske. Kært barn har mange navne, men de små, fikse tasker bliver næsten umulige at komme udenom i denne sæson, hvor de findes i et væld af materialer og farver. Denne flettede udgave er set hos H&M til 129 kr.

Blå er en af modens klassiske farver, der holder sæson efter sæson, uden hensyntagen til hvad designere og modefolk ellers udråber som sæsonens modefarver. Men det ser anderledes ud denne sommer. Her kan den populære, blå farve faktisk bryste sig af at være blandt sæsonens uundgåelige, nye modefarver. Farveskalaen går i den forbindelse lige fra klassisk marineblå til varm mellemblå, skrigende koboltblå og blide blå/lilla nuancer, så der skulle være rig mulighed for at finde netop den blå farve, der klæder dig bedst. Samtidig gør de mange toner det muligt at klæde sig i blåt fra top til tå eller at kombinere tøj eller accessories med sommerens øvrige farver.