- En stor skuffelse

Fortuna var det bedste hold, men tabte samlet til Brescia

Skuffelsen lyste ud af Fortuna-spillerne efter det samlede nederlag til Brescia. Foto: Kim Dahl Hansen

Skuffelsen lyste ud af Fortuna-spillerne efter det samlede nederlag til Brescia. Foto: Kim Dahl Hansen

HJØRRING:Skuffelsen lyste ud af Fortunas spillere og ledere, da kampens græske dommer fløjtede af efter de 90 minutter i ottendedelsfinalen i Champions League mod italienske Brescia.

Fortuna havde nemlig domineret de sidste 45 minutter i en grad, hvor man bare sad og ventede på at de skulle bygge oven på Nadia Nadims føringsmål, der ellers allerede havde sikret forlænget spilletid.

Men i det 89. minut dukkede gæsterne listige angriber Sabatino op som trold af en æske, opfangede en læs clearing og scorede fra tæt hold til 1-1. Dermed går Brescia samlet videre med 2-1 efter 1-0 i hjemmekampen.

- Jeg har selv svært ved at se, hvad der sker i situationen, men jeg kan i hvert fald konstatere, at den første clearing falder ned lige for fødderne af en af deres, og det må ikke ske så tæt på slutningen af kampen. Jeg ved ikke, hvorfor vi ikke lige kunne holde hovedet koldt i den situation, siger træner Brian Sørensen om en kamp, der ellers havde formet sig, som han havde forudset.

- Jeg er utroligt skuffet, for jeg havde jo selv kaldt det en drømmelodtrækning inden de to kampe, og man sad jo egentlig bare og ventede på, at vi skulle lave mål nummer to - om ikke andet i den forlængede spilletid. Vi formåede at køre dem trætte, men vi fik ikke udnyttet det, konstaterer han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.