En tusse for en grund i Kgs. Tisted

Kommunen har frem til 31. august byggegrunde til salg uden mindstepris

Anna Grethe Jensen
I Kgs. Thisted arbejder man med flere alternative projekter til gavn for folk og fæ, og har bl.a. bygget insekthoteller. Lykkes det at købe en billig kommunal grund, skal den også indrettes til gavn for mennesker og dyr. Arkivfoto: Michael Koch
Rebild 9. juli 2015 08:35 - Opdateret 9. juli 2015 18:31

REBILD: Frem til 31. august har Rebild Kommune sat en række byggegrunde til salg uden mindstepris i et forsøg på at få gang i tilflytningen ikke mindst i de små byer, hvor en kommunal byggegrund kan ligge øde hen i flere år, før der er en, der vil købe.

På borgmesterkontoret fortæller Randi Pedersen, at der allerede har været en række forespørgsler fra interesserede.

Eneste regulære tilbud indtil nu er imidlertid fra Kgs. Tisted Borgerforening, der har tilbudt at give 1000 kr. for en grund.

Oase for folk

- Den har været til salg længe, og her er der ingen, der tror på, at den vil blive solgt til byggeri. Til gengæld er vi optaget af projekt oaser for folk og fæ, og lykkes det at købe grunden, vil vi beplante den til glæde for både mennesker og dyr, siger Bjarne Hansen fra borgerforeningen.

I princippet er alle kommunale grunde i de byer, hvor der ikke er solgt noget siden maj 2014 sat til salg uden mindstepris, dog undtaget grunde på Stærevej i Terndup.

Udstykningen er her så ny, at det ville være lige smart nok at sætte dem på udsalg allerede nu.

Uanset, hvad der måtte komme ind af tilbud, har kommunen forbeholdt sig ret til at sige nej, og hvis der er nogen, der vil give listeprisen for en grund, behøver de ikke vente til 1. september med at få en handel igennem.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...