Frederikshavn

En udsigtsterrasse til landkrabberne

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

En del mennesker var mødt op til receptionen. Og trods det faktum, at den foregik allerede klokken 10, så var der godt gang i grillen. Foto: Peter Broen

FREDERIKSHAVN:På Søsportshavnen i Frederikshavn kunne brugerne tirsdag formiddag indvie en helt ny bro med en stor tilhørende udsigtsterrasse. Cirka 50 var mødt frem for at deltage i den lille markering.

- Det er et projekt som startede for cirka tre år siden, hvor vi ansøgte Fiskeri LAG Nord om støtte til nogle forbedringer i den nordlige ende af havnen. Den trængte simpelthen til en makeover, fortæller Christian Muff Jensen, der er formand for Frederikshavn Søsportshavn.
Første del af den såkaldte makeover blev færdig sidste år, da man lavede en anløbsbro til sejlerne.
- Denne gang er det så en udsigtsbro over Kattegat, som er tænkt til ”landkrabberne”, siger Christian Muff Jensen med et stort grin.
I alt har brugerne af søsportshavnen fået 180.000 kroner af Fiskeri LAG Nord, og derudover har de selv bidraget med et tilsvarende beløb - de penge har dog kun slået til takket være en stor frivillig indsats.
- Det er vores seniorer, der har arbejdet gratis. Gennem de seneste to vintre har 15 seniorer knoklet med at lave broen og terrassen. Det er nogle ildsjæle, som virkelig brænder for havnen, roser Christian Muff Jensen.
Formanden er nemlig rigtig glad for den nye bro og udsigtsterrassen.
- Håbet er, at vi kan tiltrække flere både med det her projekt, slutter Christian Muff Jensen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Ingen afsluttende prøver for 9. og 10. klasser: 15. april åbner institutioner og skoler for 1.-5. klasse
Luk