Hjørring

En våd dag parken

Trods vejret hyggede afgangseleverne sig i Folkeparken i Hjørring

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

På grund af vejret deltog lidt færre end sædvanligt. Tidligere har op mod 600 afgangselever deltaget i hyggen i Folkeparken, mens der kun var 300-350 i år. Foto: Bent Bach

HJØRRING:Det blev en våd eftermiddag i mere end en forstand, da afgangseleverne fra både folkeskoler og friskoler i Hjørring kommune var inviteret til sidste skoledags-komsammen i Folkeparken torsdag.

Det dryppede nemlig noget fra oven, samtidig med, at de unge nød en pilsner eller andet ved arrangementet, som kommunen havde hånd i hanke med

Mads Hardahl Haugaard, der er SSP-medarbejder i Hjørring Kommune, fortæller, at dagen blev fejret rundt omkring i byen for år tilbage, men det var de handlende lidt trætte af.

Så nu er det blevet en tradition at samle afgangseleverne i Folkeparken, hvor der er bedre styr på situationen.

Foruden SSP-medarbejdere og en betjent, er der også lærer-repræsentanter fra de enkelte skoler tilstede.

Festlighederne sluttede ved 16-tiden, hvor eleverne smuttede hjemad for at gøre sig klar til aftenens forskellige udfoldelser.

På grund af vejret deltog lidt færre end sædvanligt. Tidligere har op mod 600 afgangselever deltaget i hyggen i Folkeparken, mens der kun var 300-350 i år.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.