Frederikshavn

En varm dag i Sherwood

Frederikshavns yngste valfartede til Robin Hood-dage på Dyrskuepladsen

12
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

John Jørgensen, Robin Hood-dagenes arrangør. Foto: Kim Dahl Hansen

FREDERIKSHAVN:Fredag og lørdag lagde dyrskuepladsen ved Kniholt Hovedgård vest for Frederikshavn plads til, da der blev holdet Robin Hood-dage for syvende gang.

Det er Virksomhedscenter Knivholt, som er et beskæftigelsestilbud for psykisk, fysisk handicappede eller andre på kanten af arbejdsmarkedet, som sammen med rollespilsforeningen ROMITEA står de to dage, der byder på lidt af hvert.

Fredag var børnehaver, SFO og indskolingen inviteret på besøg.

Her kunne de mange børn, som varmen ikke syntes at påvirke, give den gas som de lovløse i Sherwood-skoven i middelalderen, og mange datidens beboere var da også flyttet med til Frederikshavn.

- Jeg tror, at der har været mellem 800 og 1000 børn her i dag, siger arrangøren bag det dagene, siger John Jørgensen, daglig leder af Virksomhedscenter Knivholt.

Mange af børnene fredag havde også klædt sig ud som om de levede på RobinHoods dage.

Det er syvende gang, Virksomhedscenter Knivholt står for dagen.

Den arrangeres i samarbejde med rollespilsforeningen ROMITEA, som også har base på Knivholt.

- Vi er omkring ti fra Virkomhedscenter Knivholt, og så kommer der omkring 25 fra rollespilsforeningen, fortæller John Jørgensen.

Folkene fra virksomhedscentret har brugt langt tid på at arrangere dagene.

Ud over arrangementet denne weekend er folkene fra virksomhedscentret med til mange af de arrangementer, som finder sted på Knivholt. gong

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.