En ven, du ikke har mødt

Kom til sammenskudsgilde på biblioteket

Alle retter fra alle de lande, der bliver repræsenteret ved sammenskudsgildet på biblioteket samles på én buffet. Arkivfoto: Michael Bygballe <i>Michael Bygballe</i>

Alle retter fra alle de lande, der bliver repræsenteret ved sammenskudsgildet på biblioteket samles på én buffet. Arkivfoto: Michael Bygballe Michael Bygballe

FREDERIKSHAVN:Bibliotek inviterer til internationalt sammenskudsgilde torsdag den 6. december kl. 18 - 20.30 - for både børn og voksne.

Sammenskudsgildet er den del af projektet Expat Dinners, som finder sted over hele Danmark på samme dag. Det en hyggelig aften, hvor man har mulighed for at gøre nye bekendtskaber på tværs af kulturer og verdensdele, og foregår på den måde at man medbringer en ret fra sit eget land og nogle drikkevarer, som bliver til en stor fælles buffet.

Baggrunden for arrangementet er, at størstedelen af de udlændinge, der kommer til landet, er meget interesserede i at få sociale netværk med danskere og tage aktiv del i lokalsamfundet. Og hvem kunne ikke tænke sig på en enkelt aften at møde nye spændende mennesker på en uforpligtende måde? Med Expat Dinners skabes en anledning til, at lokale danske borgere og expats mødes og spiser sammen, danner venskaber til gensidig glæde og berigelse.

På Frederikshavn Bibliotek har man haft sammenskudsgildet 2 gange før og det har været meget hyggeligt at mødes med nye tilflyttere i Danmark og samtidig få nye og spændende smagsoplevelser.

Kom med og mød en masse forskellige mennesker til en hyggelig netværksaften.

Sådan gør du: Du medbringer en ret fra dit eget land og noget drikkelse, som bliver til en stor fælles buffet. Du tilmelder dig, din partner, børn og/eller venner på Frederikshavn Bibliotek – telefon 98 45 91 00.

Hvis du har lyst til at høre mere om arrangementet på Frederikshavn Bibliotek, er du meget velkommen til at kontakte Pernille Lisborg på telefon 98 45 91 31 eller e-mail: peli@frederikshavn.dk.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.