En viking, er både kriger, købmand, sømand og bonde

Hans Henrik Rasmussen
Kunstneren Flemming Bau har tegnet denne appetitvækker til Fyrkatspillet.
3. oktober 2016 06:00

Vil du være en del af fællesskabet i Amatørteatret Fyrkatspillet 2017, så kom til stormødet torsdag aften 6. oktober 2016 kl 19.00 og mød forfatteren skuespilleren Jørgen W. Larsen i foredragssalen på Hobro Bibliotek

- Det er jo så afgjort en tegning, der er et frisk og et glad pust for Fyrkatspillet, mener Jytte Frederiksen, formand for amatørteater Fyrkatspillet, og til de der kunne tænke sig at komme torsdag aften 6. oktober 2016 kl. 19.00 på Hobro Bibliotek.

Her vil forfatteren Jørgen W. Larsen fortæller om, hvilke muligheder der er, når man melder sig som skuespiller mm. Jørgen W vil nok også løfte sløret for, hvor i vikingetiden handlingen kommer til at foregå?

Vil man gerne have en stor eller en lille rolle? Ja en sang vil da også være godt, for der er jo en mægtig god akustik inde i vikingehuset. Jørgen W Larsen tager jo en samtale, med de der melder sig. Jørgen W skriver en rolle til de der gerne vil være med. Der er brug for børn, unge, voksne og stort set folk i alle aldre, der har lyst til at være med i fællesskabet. Man har det godt med hinanden, fordi alle er sammen om at bygge forestillingen op i Fyrkathuset.

Jørgen W fortæller også om de seancer, der vil blive arrangeret i forbindelse med, at manuskriptet mm bliver bygget op. Manuskriptet er færdigt den 1. februar 2017 og her går læseprøverne i gang. Spilleperioden er fra den 26. maj til og med den 10. juni 2017.

Gruppelederne og Jørgen W. kan også fortælle, at det ikke bare skuespillere, der er brug for. Der er brug for folk til at sy dragter, lave rekvisitter, lave spændende vikingemenuer til taflerne, PR- markedsføring mm. Der bliver orienteret om, hvordan arbejdsgrupperne mødes og hvordan man er fælles om opgaverne.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...