Jammerbugt

En vinder man kan regne med

Årets iværksættervirksomhed blev One Revision Nord fra Pandrup, der fik prisen for vækst og flotte tal på bundlinjen

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Anne Barchow, Anne Pedrsen, Jane Holsmgaard og Anja Valsted fra One Revision Nord i Pandrup med prisen for årets iværksættervirksomhed 2015. Foto: Anders Andersen

JAMMERBUGT:Der var tæt opløb ved kåringen af årets iværksætter i Jammerbugt Kommune, der fandt sted for 6. gang i ErhvervsCenter Jammerbugt i Aabybro. One Revision Nord fra Pandrup vandt prisen.

Prisen gives til den mest succesfulde virksomhed. Den bliver vurderet i forhold til omsætning, beskæftigelseseffekt, udvikling, idé og initiativ samt dokumenteret positiv drift.

Vindervirksomheden skal over en periode på et-tre år vise levedygtighed, evne og vilje til vækst og fremstå som rollemodel.

Siden starten i 2013 er One Revision Nord vokset til ni medarbejdere. Samtidig viser bundlinjen overskud.

Med prisen fulgte en check på 5000 kroner og blomster. Revisorfirmaet er vokset fra 60 til 400 kunder i sin korte levetid. Allerede i 2014 var der overskud. Det bliver der også i år.

Baggrunden for sejren er, at virksomheden har fremvist solid vækst og gode regnskaber og er en en rollemodel for andre og et sted, hvor man møder kunderne naturligt og i øjenhøjde.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.