Endnu en dansk herredouble i finalen efter drama

I tre sæt lykkedes det Mads Conrad-Petersen og Mads Pieler Kolding at kvalificere sig til Masters-finalen.

Endnu en dansk herredouble i finalen efter drama

Mads Conrad-Petersen og Mads Pieler Kolding vandt efter et dramatisk tredje sæt over Vladimir Ivanov og Markis Kido og er dermed klar til finalen ved Copenhagen Masters.

Ligesom i mixeddouble bliver der tale om en ren dansk finale.

Danskerne vandt en tæt kamp med 19-21, 21-12, 25-23, over det russisk-indonesiske par, som er konstrueret til lejligheden, fordi Ivanov på grund af indrejseproblemer må undvære sin normale makker Ivan Sozonov, som han ligger nummer 12 på verdensranglisten med.

I første sæt lykkedes det danske par ikke med meget og var hele tiden et skridt efter. Derfor var det også fortjent at sættet blev tabt 19-21, selv om danskerne overlevede fire sætbolde.

Efter en peptalk i pausen fandt det danske par melodien fra begyndelsen af andet sæt, og midtvejs førte to gange Mads med 11-5. De næsten fejlfrie danskere holdt kadencen oppe og vandt sættet 21-12.

I tredje og afgørende sæt var danskerne et mulehår foran i store dele af sættet, men det blev tæt mod slutningen.

I et regulært drama var de afgørende marginaler til sidst på danskernes side. Mads Conrad-Petersen og Mads Pieler Kolding vandt sættet med 25-23 efter at have afværget en matchbold og misbrugt tre selv.

- Det var en tæt kamp, og det var små ting, der afgjorde det. Vi holdt en positiv gejst og kæmpede hele vejen, og det var måske det, der gjorde, at vi vandt til sidst.

- Hver gang, vi fik angrebet, så fik vi bolden ned. Vi kan tage vores gode offensiv med til i morgen, og så skal defensiven nok lidt forbedres, siger Mads Conrad-Petersen.

Indoneseren Markis Kido tabte også semifinalen i mixeddouble til Christinna Pedersen og Joachim Fischer Nielsen.

I finalen venter der Mads Conrad-Petersen og Mads Pieler Kolding en stor mundfuld, når de to unge danskere møder storfavoritterne Mathias Boe og Carsten Mogensen, der tidligere fredag vandt i to sæt over et malaysisk par.

- Vi møder dem fem gange om ugen til træning. Det kan blive en ordentlig røvfuld, men det kan også blive en tæt kamp.

- Det er et af verdens bedste par, og vi skal være gode til alt og ramme vores topniveau, hvis vi skal have en chance, siger Mads Conrad Petersen.

Spørgsmål: Vinder I i morgen?

Ja, det gør vi da, siger Mads Conrad-Petersen med et stort smil.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.