Endnu et politikerbesøg i teltlejren

Indkvartering i telte er unødvendig og holder ikke i længden, mener Pia Olsen Dyhr (SF), der onsdag lagde vejen forbi asylteltlejren i Thisted

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

THISTED:Politikere, frivillige og andre nysgerrige valfarter i disse dage til det forkætrede asylnødcenter, der i sidste uge blev oprettet ved Beredskabscenteret i Thisted.

Onsdag eftermiddag blev partiformand Pia Olsen Dyhr (SF) og Lisbeth Bech Poulsen (SF) vist rundt i lejren af Anders Brolev, lederen på stedet.

- Det er nogle fine telte, og vi møder en masse glade mennesker. Men det er jo ikke en løsning, der holder i længden. Når nu vi har tomme kaserner, synes jeg, vi skal bruge dem i stedet, sagde Pia Olsen Dyhr efter at have taget stedet i øjesyn.

Handler mest om signaler

De to gæster var fulde af beundring for Beredskabscenterets håndtering af situationen, som de dog ikke mener er så akut, som en teltopsætning umiddelbart giver indtryk af.

- Lige nu virker det mest, som om man vil sende et meget klart signal om, at man ikke skal have det for godt her i Danmark. Det kan godt være, der kommer så mange på et tidspunkt, at det bliver nødvendigt med teltlejre, men det er det ikke endnu, siger Lisbeth Bech Poulsen.

Anken fra de to SF’ere er primært manglen på privatliv.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.