Ene: Vi skal holde offensiven kørende

Der var stor kritik af AaB-mandskabet i starten af foråret, fordi holdet i flere kampe spillede alt for passivt de sidste 45 minutter, efter man ellers havde sikret sig en føring på 1-0.

Salget af Thomas Enevoldsen giver AaB godt 9 mio. kr., men klubben forventer alligevel et minus i år på 20-25 mio. kr.  Foto: Torben Hansen.

Salget af Thomas Enevoldsen giver AaB godt 9 mio. kr., men klubben forventer alligevel et minus i år på 20-25 mio. kr. Foto: Torben Hansen.

Mod Horsens gav det tre point, men efterfølgende kostede taktikken sene udligninger imod både SønderjyskE og FC Nordsjælland. Men i de seneste kampe mod OB og Brøndby har holdet kørt på med offensiv fodbold og skabt mangechancer. Sejren er dog udeblevet. - Vi talte en del om de kampe tidligere på foråret, hvor vi stillede os for langt tilbage på banen i anden halvleg. Nu synes jeg for alvor, vi har fået fokus på, at vi skal fremad banen, siger midtbanespilleren Thomas Enevoldsen. Og det kan virke hårdt at sige, at AaB'erne mangler skarphed, når man har scoret tre mål på udebane mod Brøndby, men AaB burde have vundet stort. Derfor kan Vejle, der mandag gæster Aalborg, være en god modstander, for deres defensiv har ikke været stabil. - Det er en kamp, vi skal vinde, men vi ved, at Vejle har hårdt brug for point, så de vil arbejde stenhårdt for det. Mod FCK virkede det nok lidt som om, de havde givet op på forhånd, men de viste mod FC Midtjylland, at de sagtens kan spille fodbold imod topholdene, siger han.