Enevoldsen bejler til startopstilling

En skade holder Helenius ude af opgøret mod FCN, og Thomas Enevoldsen får måske chancen

Thomas Enevoldsen nærmer sig en startopstilling mod FCN. Arkivfoto: Lars Pauli

Thomas Enevoldsen nærmer sig en startopstilling mod FCN. Arkivfoto: Lars Pauli

AALBORG:Lørdag formiddag var Nicklas Helenius fraværende ved AaBs sidste træning inden opgøret mod FC Nordsjælland søndag. Ifølge cheftræner Lars Søndergaard plages Helenius af samme rygskade, som tidligere har voldt angriberen problemer.

- Det betyder, at vi har en mindre at vælge i mellem. Vi har stadigvæk Sebastian Grønning, vi har Enevoldsen, vi har Bassogog, så det er de tre spillere, der er angrebsspillere. Så er der selvfølgelig også Risgård, som jeg har brugt deroppe, forklarer Lars Søndergaard.

Også Frederik Børsting var fraværende ved træningen. Det skyldes hans deltagelse med landsholdet ved OL. Og fraværet af de to offensivspillere tvinger Lars Søndergaard til at foretage justeringer i startopstillingen mod FC Nordsjælland i forhold til nordjydernes seneste to opgør. Enevoldsen ligner derfor en mand, der bejler til startopstillingen.

- Han er tættere på i og med, at han senest spillede 90 minutter for reserveholdet, i og med han har scoret nogle mål og har set ok ud til træning, siger Lars Søndergaard.

Og hovedpersonen selv føler sig også klar til at spille 90 minutters superligafodbold igen.

- Jeg synes, at jeg føler mig klar. Nu har jeg trænet et stykke tid og været skarp for reserverne på det seneste og scoret en masse mål, så jeg føler, at jeg er klar til at gå ind og gøre en forskel, siger Thomas Enevoldsen.

Kampen mod FC Nordsjælland fløjtes op klokken 13.00.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.