Engelske medier: Button stopper i McLaren

En mulighed er måske ved at åbne sig for Kevin Magnussen. Jenson Button kvitter angiveligt McLaren.

Racerkøreren Jenson Button er angiveligt på vej til at forlade McLarens Formel 1-hold efter sæsonen. Det skriver flere engelske medier mandag.

Beslutningen om at kvitte motorsportens fornemste klasse for Kevin Magnussens holdkammerat ventes at blive officiel i weekenden, hvor Formel 1-feltet kører grandprix i Japan.

Ifølge The Telegraph vil Button i stedet bruge sin tid på at køre i motorløbsserien World Endurance Championship, lige som han vil få en tjans i medierne - muligvis i bilprogrammet Top Gear.

Hvis 35-årige Button forlader McLaren, gør det muligheden for et Formel 1-comeback væsentligt større for Kevin Magnussen, der i denne sæson har været McLarens førstereserve til en plads i bilerne.

I 2014 var netop Button Kevin Magnussens rival i kampen om, hvem holdet skulle satse på som kollega til Fernando Alonso, som kom til forud for indeværende sæson.

Tilbage i 2009 blev Jenson Button verdensmester, da han kørte for Brawn GP-teamet, der kun eksisterede den ene sæson i Formel 1. Året efter skiftede Button til McLaren, som han har kørt for siden.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.