Engelske medier: Button stopper i McLaren

Formel 1-døren kan være ved at åbne sig for danske Kevin Magnussen

Foto: Andrej Isakovic/Scanpix
Sport 21. september 2015 14:40

LONDON: Racerkøreren Jenson Button er angiveligt på vej til at forlade McLarens Formel 1-hold efter sæsonen. Det skriver flere engelske medier mandag.

Beslutningen om at kvitte motorsportens fornemste klasse for Kevin Magnussens holdkammerat ventes at blive officiel i weekenden, hvor Formel 1-feltet kører grandprix i Japan.

Ifølge The Telegraph vil Button i stedet bruge sin tid på at køre i motorløbsserien World Endurance Championship, lige som han vil få en tjans i medierne - muligvis i bilprogrammet Top Gear.

Hvis 35-årige Button forlader McLaren, gør det muligheden for et Formel 1-comeback væsentligt større for Kevin Magnussen, der i denne sæson har været McLarens førstereserve til en plads i bilerne.

I 2014 var netop Button Kevin Magnussens rival i kampen om, hvem holdet skulle satse på som kollega til Fernando Alonso, som kom til forud for indeværende sæson.

Tilbage i 2009 blev Jenson Button verdensmester, da han kørte for Brawn GP-teamet, der kun eksisterede den ene sæson i Formel 1. Året efter skiftede Button til McLaren, som han har kørt for siden.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...