England kører San Marinos miniputter over med 8-0

Helt som ventet var der dømt legestue, da England var gæster hos San Marino. Sverige skuffede mod Irland.

England kører San Marinos miniputter over med 8-0

Fodbold-miniputten San Marino gjorde fredag ikke meget for at lukke munden på den tyske landstræner Joachim Löw.

San Marino blev på eget græs kørt over af England, der vandt VM-kvalifikationskampen 8-0.

Tidligere på ugen var Joachim Löw på banen med meldingen om, at han er træt af at spille mod de mindste lande i kvalifikationsturneringerne.

- Kampkalenderen er overfyldt, og der skal gøres noget. Det er diskutabelt, om det ud fra et sportsligt synspunkt giver mening at spille to gange mod lande som Kasakhstan, Andorra, San Marino eller Færøerne , sagde Joachim Löw til Kicker.

Men hvis San Marino gerne ville bevise, at de små kan drille de store, så gjorde de alt forkert. Miniputterne satte selv England i gang med målscoringen, da Alessandro Della Valle lavede selvmål i det 12. minut.

Herefter stod der England på det hele. Jermain Defoe vandt måske sodavand fra holdkammeraterne, idet han som eneste englænder scorede to gange, mens fem andre englændere nettede hver en enkelt gang.

Steven Gerrard fik lov at spare kræfter frem mod tirsdagens svære kamp i Montenegro, og det blev altså på ingen måde kostbart for englænderne.

Montenegro vandt 1-0 ude over Moldova og fører gruppe H med flotte 13 point for fem kampe foran England, der har 11 point for fem kampe, inden de to hold tørner sammen tirsdag i Montenegro.

I gruppe C skuffede Sverige fælt hjemme ved kun at spille 0-0 mod Irland. Dermed er der fortsat højspænding i kampen om gruppens andenplads.

Tyskland topper gruppen med 13 point for fem kampe efter fredagens 3-0-sejr ude over Kasakhstan, Sverige har otte point for fire kampe, mens både Irland og Østrig, der fredag vandt 6-0 over Færøerne, har syv point for fire kampe.

ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.