Englands anfører: Vi har alt at tabe mod San Marino

Hvis ikke England vinder med mere end tre-fire mål, får holdet ingen kredit i offentligheden, siger Gerrard.

Englands anfører: Vi har alt at tabe mod San Marino

På papiret findes der ikke mange lettere kampe i international fodbold, men netop derfor er mødet med San Marino ikke en kamp, Englands kaptajn, Steven Gerrard, er helt tryg ved.

England har vundet de hidtidige tre kampe mod miniputstaten med samlet 18-1, og Gerrard ved, at alle forventer en komfortabel engelsk sejr fredag aften.

- Alt presset er på os. Det hele handler om at forsøge at få hul på bylden så hurtigt, vi kan.

- Det besværlige ved denne kamp er, at de bare forsøger at bremse os og begrænse nederlaget. De vil trække tempoet ud af kampen, lave tåbelige frispark, og de vil forsøge at påvirke dommeren for at stoppe os, siger Steven Gerrard ifølge nyhedsbureauet AFP.

De to hold mødtes senest i oktober på Wembley i London. Ved den lejlighed vandt englænderne med 5-0, men det varede 35 minutter, og der skulle et straffespark til, før Wayne Rooney kunne score hjemmeholdets første mål.

San Marino drillede også England tilbage i 1993 i en VM-kvalifikationskamp, hvor storfavoritterne godt nok vandt 7-1, men hvor San Marino chokerede ved at bringe sig foran allerede efter otte sekunders spil.

- Med al respekt, hvis vi ikke vinder denne kamp med mere end tre-fire mål, så får vi ingen kredit.

- Så det er specielt, og det er en anden slags pres, men vi har kvaliteten i truppen til at vinde kampen sikkert, så det skal vi gøre, siger Steven Gerrard.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.