Enighed i rideklub

Enighed om nyt hjemsted i Dronninglund - nu ser klubben fremad

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Generalforsamlingen bakkede op om, at klubbens nye hjemsted er på Kirkevej.Foto: Henrik Louis

DRONNINGLUND:Der var enstemmighed, da de cirka 20 fremmødte i går skulle stemme om, hvorvidt fremtiden for Dronninglund Rideklub skal være på Kirkevej i Dronninglund. Det sagde alle ja til, efter at man havde gået en fælles tur rundt for at se det nye sted hos Vivi og Svend Skak.

- Alt det ballade, der har været, det gider vi ikke. Vi vil til at have børnene i fokus og så arbejde fremad, sagde formand Peter Nielsen, der kun har været formand i en uges tid.
Med den totale opbakning til det ny hjemsted kan klubben nu se fremad efter en turbulent periode, hvor de er flyttet fra Dronninglund Hovedgaard til Holtegaard ved Try og derpå til Kirkevej, samtidig med at der har været splid og uro i bestyrelsen, hvor forretningsudvalget senest trak sig.
Også diverse udvalg faldt på plads på generalforsamlingen, og der blev nedsat et nyt forretningsudvalg bestående af Peter Nielsen, Helle Bentzen og Sisse Elbo Jensen.
På generalforsamlingen blev Helle Bentzen desuden gjort til æresmedlem begrundet i hendes lange og store indsats for klubben.
Efterfølgende var der fælles frokost.
Og det sorte hestelogo, som tidligere hang på Dronninglund Hovedgaard, er kommet op på Kirkevej.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.