Aalborg

Enorm tilslutning til stævne

Tusindvis vil være med i arrangementet i Aalborg

Landsstævnet i Esbjerg i 2013 bliver overgået af Aalborg, hvor der satses på 25.000 deltagere. Arkivfoto: Bent Bach

Landsstævnet i Esbjerg i 2013 bliver overgået af Aalborg, hvor der satses på 25.000 deltagere. Arkivfoto: Bent Bach

AALBORG:Flere end 20.000 har allerede tilmeldt sig DGI’s landsstævne, der 29. juni til 2. juli næste år finder sted i Aalborg - og det er på trods af, at tilmeldingen kun har været åben i fem uger.

- Det viser en klar tendens til, at danskerne gerne vil dyrke deres idræt i fællesskab med andre, siger en tilfreds Søren Brixen, DGI’s administrerende direktør.

Sammenligner man med forrige landsstævne - som fandt sted i 2013 i Esbjerg - så var der på samme tid 4000 færre tilmeldte.

- Det er svært at vide, hvorfor lige netop Aalborg tiltrækker. Men jeg tror, at det hænger sammen med, at vi laver et landsstævne, som involverer Aalborgs centrum. Man kan komme rundt og se stort set alle koncerter, shows og stævner indenfor en radius af 4500 meter, og det er helt exceptionelt, fastslår Søren Brixen og tilføjer:

- Aalborg har et godt brand, og folk ved, at byen kan lave store arrangementer. Det har man gjort mange gange før, og det vil folk tilsyneladende gerne opleve.

Det største landsstævne nogensinde var i Silkeborg med 45.000 deltagere - men så mange bliver der under ingen omstændigheder i Aalborg - selv om tilmeldingen til er åben til 7. april.

- Vi satser på 25.000 deltagere, og det er ikke umuligt, at vi på et tidspunkt kommer til at lukke for tilmelding. Men det vurderer vi, når vi kommer tættere på.

DGI holder lørdag årsmøde i Nordkraft i Aalborg.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.