Hjørring

Er det at komme jord i blomsterkummerne en investering?

Ole Ørnbøl er irriteret over at udgifter er stemplet som anlæg og ikke drift

Der skal nok blive råd til asfalt næste år, mener Knud Størup (UP), mens formand for Teknik og Veje, Ole Ørnbøl, er mere skeptisk med hensyn til det regnestykke.
Arkivfoto

Der skal nok blive råd til asfalt næste år, mener Knud Størup (UP), mens formand for Teknik og Veje, Ole Ørnbøl, er mere skeptisk med hensyn til det regnestykke. Arkivfoto

HJØRRING:Trods en humoristisk tilgang, så var der alvor i stemmen, da Ole Ørnbøl (S) i forbindelse med vedtagelsen af kommunens budget irriterede sig over, den måde store dele af udgifterne på det tekniske område budgetteres. - Kæden er hoppet af, da driftsudgifter er trukker over i anlægsudgifter. Det betyder, at bla. tre millioner kroner til løn nu anses som anlægsudgifter, sagde Ole Ørnbøl og spurgte retorisk til, om det at komme nyt jord i blomsterkummerne nu er at betragte som en investering, og ligeså med det vand, blomsterne vandes med. - Okay, det er jo nyt vand, vi hælder på - og tager udgiften til det via anlægsbudgettet, konstaterede han. Ole Ørnbøl, der er formand for kommunens udvalg for teknik og veje, havde da også meget svært ved at se de positive tal, som Knud Størup (UP) tidligere i forbindelse med vedtagelsen af budgettet havde fremhævet. - Veje og teknik området stiger til 24 millioner kroner, så der skal nok blive råd til asfalt, mente Størup. Ole Ørnbøl efterlyste da også enetimer hos Knud Størup for at kunne forstå det regnestykke. - For mig at se er det tekniske område det område, der er kommet til at sluge væsentligt mere end en tre procent besparelse for næste år, mente Ole Ørnbøl, som kunne konstatere, at der næste år er sat 12 millioner kroner af til asfaltarbejde, mens tallet for indeværende år lyder på 18 millioner kroner.