Er udgået for større butikslokaler

Hirtshals Handelsstand oplever stor interesse for etablering i byens centrum på grund af norsk handel

Ifølge lokalebasen er der kun to ledige butikslokaler i Hirtshals centrum, og de er på under 200 kvadratmeter. Det ene er Nørregade 40, hvor Hirtshals Turistbureau residerede inden udflytningen til transportcentret. Foto: Bent Bach <i>Bent Bach</i>

Ifølge lokalebasen er der kun to ledige butikslokaler i Hirtshals centrum, og de er på under 200 kvadratmeter. Det ene er Nørregade 40, hvor Hirtshals Turistbureau residerede inden udflytningen til transportcentret. Foto: Bent Bach Bent Bach

HIRTSHALS:Der er ikke længere centralt beliggende og tomme lokaler til større butikker i Hirtshals.

- Vi har ikke butikslokaler på over 200 kvadratmeter til forretninger, som gerne vil etablere sig i byen. Man kan sige det er noget af en luksusproblem, og vi er glade for at der er så stor interesse for at komme til byen, siger urmager Jørgen Jensen,.

Han er i øjeblikket fungerende formand for Hirtshals Handelsstandsforening under Line Dams sygebarsel.

I løbet af det sidste år er de fleste af de ledige butikslokaler blevet fyldt ud med nye forretninger i gågaden og dens sidegader.

Og ifølge lokalebasen.dk er der i øjeblikket kun to centralt beliggende butikslokaler under 200 kvadratmeter, der endnu står tomme.

Tilgangen af nye butikker i Hirtshals betyder at Jørgen Jensen på generalforsamlingen i handelsstandsforeningen onsdag aften kunne berette om, at foreningen har fået mange nye medlemmer.

Men medlemstallet er dog ikke helt oppe på niveauet fra før finanskrisen satte ind i 2008, og hvor handelsstanden havde 150 medlemmer.

- Det er Norge vi kan takke for, at det går godt, og derfor er det blevet attraktivt at etablere sig her, men vi mærker også krisen i Danmark. Hele verden skriger på at privatforbruget stiger, og det gør vi også i Hirtshals, udtaler Jørgen Jensen

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Live fra Mia-sagen: Mia virkede som en sød og flot pige
Luk