Hjallerup

Erann DD betog publikum

Oplevelsesrig aften for deltagerne i koncert

Erann DD kræsede for publikum. Privatfoto

Erann DD kræsede for publikum. Privatfoto

HJALLERUP:Hjallerup Musikforening havde valgt at sætte Erann DD på programmet til Valentin-koncert, hvor kvinderne får lidt mere opmærksomhed og dagen betragtes som kærlighedens officielle dag.

Det var tydeligt blandt aftenens publikum, at det var kvindernes aften, og ikke mindst aftenens artist, Erann DD, sørgede for, at alle følte sig som noget særligt. Med sin lidt rå og alligevel bløde stemme leverede han den ene soul/funkysang efter den anden, suppleret af de to musikere, Jonas og Jacob. Ikke kun overfor publikum var Erann DD fantastisk, det var han også overfor disse to musikere.

Præsenterede dem flere gange og de fik hver især solo-tid, ligesom de supplerede Erann DD med at synge. Erann DD er lidt misundelig på Jonas og spillede på et tidspunkt luftguitar.

I en tidligere artikel har han fortalt om, at han var i Skagen for at skrive nye sange og forsøgte at spille guitar til, hvilket ifølge ham selv ikke var noget særligt.

Som noget nyt er de begyndt med at have et glas vin med på scenen. Det var til sidste koncert, at de havde fundet ud af, at det var hyggeligt at skåle med publikum. Det var det også og skabte en mere intim stemning. Fik hurtigt publikum med på at synge med på bl.a. When you are around – ja, man kunne slet ikke lade være. Erann-klassikerne som You Better Believe, Did´nt I Tell That I Love You, When You Are Around var de mere stille numre, som vi alle blev berørte af.

Aftenens musik spændte lige fra tiden med ZapZap til de nyeste numre. Erann DD har i 2012 samlet de største hits gennem sin 20-årige musikkarriere på nummeret Greatest Album med det nye singlenummer Change Change Change, som var åbningsnummeret efter pausen. Erann DD gik over i en fortælling om en oplevelse fra Sahara, hvor han skulle finde et kor – bedste gospelkor.

Han befandt sig i en landsby, hvor han skulle vente i et værelse på en høvding, der var en rigtig stor sort mand. Høvdingen spurgte ”I like to know what you are singing about” and “What is the name og your song”. Erann DD følte sig meget lille og ydmyg da han svarede ”I Wanna Wake Up With You”. Det skabte nogle billeder på nethinden og et smil om læberne, mens Erann sang for os.

Næste koncert er allerede fredag 28. februar, hvor Stig Rossen & Vennerne indtager Hjallerup til en udsolgt koncert.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst