Skagen

Erann DD på Galleri Gajhede

Popstjernen underholder i Skagen denne weekend

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Erann DD spiller både fredag og lørdai i denne weekend på Galleri Gajhede i Skagen.

SKAGEN:Fredag og lørdag i denne weekend kan man ved to intime koncerter opleve Erann DD på Galleri Gajhede. Begge aftner klokken 20.30.

Erann DD er uden tvivl en af de mest charmerende sangere i Danmark, og han forstår altid at give publikum en oplevelse af de helt store med et musikalsk repertoire, der efterhånden er ved at være ubegrænset.
Inden solokarrieren var Erann DD en del af funkbandet Zapp Zapp, der brød igennem på den danske musikscene i begyndelsen af 1990’erne. Siden udgjorde Erann halvdelen af duoen Drori-Hansen Furniture, men det var dog først i år 2000 at han fik sit egentlige folkelige gennembrud, da han udgav sit debut-soloalbum ”Still Believing”, der solgte mere end 100.000 eksemplarer alene i Danmark.
Siden er det gået slag i slag for Erann DD, som også fik den store ære at skrive sangen ”When You Hold Me” i anledning af Kronprins Frederiks og Prinsesse Marys bryllup i 2004. En sang som gik direkte ind som nr. 1 på flere danske hitlister. Sangen manifesterede for alvor Erann DD som en af de ypperste vi har herhjemme.
Læs mere på www.gallerigajhede.dk.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.