Morsø

Erfaren italiensk kok til Del Porto

Del Porto søger mod sine italienske rødder med ansættelsen af kokken Mario Rassu

Mario Rassu tilstræber at bruge de bedste italienske råvarer.

Mario Rassu tilstræber at bruge de bedste italienske råvarer.

NYKØBING:Restauranten Del Porto på havnen i Nykøbing går nu fra italiensk til ærkeitaliensk.

Restauranten har nemlig ansat en ny kok, og valget er faldet på... en italiener. Endda en særdeles erfaren en af slagsen.

Den nye kok hedder Mario Rassu. Han stammer fra den italienske ø Sardinien, og han har 47 års kokkeerfaring.

- Jeg har arbejdet som kok hjemme i Italien, og jeg har været kok på italienske restauranter i både Tyskland og Frankrig. De sidste 34 år har jeg arbejdet i Danmark, hvor jeg har haft restauranter i Lemvig, Skive og Vorupør, fortæller Del Portos nye kok.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.